Alternative Forum For NISMOCLUB


    Yg mana ko pilih utk tayar , Harga atau Kualiti ?

    Share

    tuliperfancy

    Posts : 3
    Join date : 23/10/2013

    Yg mana ko pilih utk tayar , Harga atau Kualiti ?

    Post  tuliperfancy on Mon Dec 16, 2013 9:22 am

    kalo bagi korang pilih, yg mana ko akan beli ? 
    Hankook V12 Evo - RM190 Teoh Brothers, Tmn Sentosa, Klang 
    Michelin PS3 - RM280 3S Specialists Ara Damansara 

    Saiz rim tayar 17"
    Dah research banyak kedai, baru tahu harga tayar Michelin agak tinggi. tapi masih ada byk orang pakai Michelin? i tak faham

    chucheongfan

    Posts : 3
    Join date : 21/10/2013

    Re: Yg mana ko pilih utk tayar , Harga atau Kualiti ?

    Post  chucheongfan on Tue Dec 17, 2013 8:10 am

    I mmg rekomen michelin sebab it betul-betul berbaloi biarpun harganya lebih tinggi sikit.

    Ia bukan saja stabil atas jalan yg bash malah juga sangat tahan lama.

    manne

    Posts : 3
    Join date : 22/10/2013

    Re: Yg mana ko pilih utk tayar , Harga atau Kualiti ?

    Post  manne on Wed Dec 18, 2013 2:57 pm

    bagi saya,,harga ni agak tinggi...x berapa upaya nak beli satu pun..sedih!

    yupms

    Posts : 3
    Join date : 24/10/2013

    Re: Yg mana ko pilih utk tayar , Harga atau Kualiti ?

    Post  yupms on Thu Dec 19, 2013 2:58 am

    sekarang ni aku dengar beli 2 tayar michelin boleh dapat 1 cooler bag.
    http://www.michelin.com.my/Buying-Guides/Promotions/Spotlight/1.html
    tayar michelin mmg lebih tahan lasak dan selesa.

    josephchia8888

    Posts : 3
    Join date : 25/10/2013

    Re: Yg mana ko pilih utk tayar , Harga atau Kualiti ?

    Post  josephchia8888 on Fri Dec 20, 2013 6:20 pm

    sesetengah tayar akan bagus dlm mileage dan dpt membantu kenderaan jimat petrol...

    Sponsored content

    Re: Yg mana ko pilih utk tayar , Harga atau Kualiti ?

    Post  Sponsored content

      Similar topics

      -

      Current date/time is Thu Sep 21, 2017 12:42 am