Alternative Forum For NISMOCLUB


    Tukar wajah untuk dapat confident balik

    Share

    muimuicar

    Posts : 2
    Join date : 09/12/2013

    Tukar wajah untuk dapat confident balik

    Post  muimuicar on Mon Dec 09, 2013 2:38 pm

    Semasa budak saya tak rasa malu semasa kawan I kata rupa tak cantik. Tapi, minggu lepas saya pergi interview jadi salesgirl bagi cosmetic. Manager tu kata rupa I nampak biasa je dan mereka nak cari perempuan yang cantik dan mesti boleh pakai uniform yang ketat daripada mereka. Saya rasa malu sebab saya ni ada sikit gemuk dan mata yang yang tak cukup menarik. Saya rasa susah hati ni. Sebernarnya kawan saya dah lama panggil saya pergi buat double eyelips. Tapi harga untuk surgery tu mahal sangat. Lebih kurang dua ribu kut. Tambah lagi saya nak buat surgery untuk kurangkan berat badan. Yang tu mungkin kena bayar lebih banyak tu. BF saya tak suka saya buat ni, jadi dia tak akan sponsor saya. Apa saya boleh buat ni.

    maihuajai

    Posts : 1
    Join date : 10/12/2013

    Re: Tukar wajah untuk dapat confident balik

    Post  maihuajai on Tue Dec 10, 2013 9:33 am

    Buat apa pinjam duit dari bf pula. Surgery ni betul2 bukan main ni. Kamu pasti tak akan rasa kesal nanti? Harga bagi surgery tak murah juga. Bagi saya. Saya akan guna duit sendiri atau cari duit sendiri. Tak payah tengok muka semua orang dan saya boleh buat apa yang saya suka.

    dycam111

    Posts : 1
    Join date : 11/12/2013

    Re: Tukar wajah untuk dapat confident balik

    Post  dycam111 on Wed Dec 11, 2013 1:14 pm

    Kecantikan luaran dalam penting, tapi kecantikan luaran tak boleh diabaikan juga terutama dalam zaman sekarang. Biasanya orang yang jaga luaran akan lebih dihormati dan disukai ramai, dalam buat bisnes, ia amat penting. Tapi yang penting cari pusat surgeri yang berlesen, jangan pergi yang murah sangat mungkin tiada lesen, nanti lagi teruk je.

    muimuicar

    Posts : 2
    Join date : 09/12/2013

    Re: Tukar wajah untuk dapat confident balik

    Post  muimuicar on Thu Dec 12, 2013 3:37 am

    Siapa tak suka guna duit sendiri. Tapi saya tak ada ni baru nak pinjam. Tak tahu la kena tunggu samapai bila baru dapat simpan duit tu. Saya ni ada kerja. Saja nak pinjam lepas tu saya bagi balik macam instalment. Saya mesti bagi balik sekali dengan interest.

    gongzaimee

    Posts : 1
    Join date : 13/12/2013

    Re: Tukar wajah untuk dapat confident balik

    Post  gongzaimee on Fri Dec 13, 2013 2:10 pm

    Minta tolong drpd orang lain kenapa kamu tak ambil personal loan je. Sekarang senang nak ambil je dan cepat boleh dapat duit. Kamu cuma hantar document yang dikehendaki dan kamu boleh dapat loan tu dalam setengah jam je. Kalau kamu berminat boleh tengok ni.

    ww.citibank.com.my/english/personal_loan/personal_loan.htm?lid=MYENCBGOLMITLCitibankPersonalLoan

    xiaoxiao99

    Posts : 4
    Join date : 23/12/2013

    Re: Tukar wajah untuk dapat confident balik

    Post  xiaoxiao99 on Tue Dec 24, 2013 12:44 pm

    skr memang macam ni. tgk muka saje. natural tu baik. fikir baik2

    Sponsored content

    Re: Tukar wajah untuk dapat confident balik

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Sun Nov 19, 2017 6:17 am