Alternative Forum For NISMOCLUB


    AHLI LAMA TAPI BARU...

    Share

    amransalith

    Posts : 1
    Join date : 31/03/2012

    AHLI LAMA TAPI BARU...

    Post  amransalith on Sat Mar 31, 2012 3:32 pm

    hai nismorian...

    aku penah join club ni sekitar tahun 2005-2007. pastu jadi tak active bila aku blk kg. dulu ATAI panggil kete aku CEDRIC NAGA sbb masa tu lum brape ramai guna wastegate down pipe. Hari ni, aku nak jual murah kete tu. Masalah paling besar kete tu - GERAN DAH HILANG!.. yang ada cuma geran photostate. nk let go rm3800. Engine - RB20 (silver top dr model skyline R30). Dashboard dr model sama. Leather seat. Sport rim 17. Contact kalau betul2 berminat 013-6258951 (amran)





    yiyi

    Posts : 2
    Join date : 23/12/2013

    Re: AHLI LAMA TAPI BARU...

    Post  yiyi on Mon Dec 23, 2013 5:42 am

    hello dear, i pun baru kat sini
     flower 

    adneonmc

    Posts : 2
    Join date : 17/03/2014

    Re: AHLI LAMA TAPI BARU...

    Post  adneonmc on Mon Mar 17, 2014 8:42 am

    erkk

    mat QG18

    Posts : 1
    Join date : 07/12/2014

    hello semua

    Post  mat QG18 on Sun Dec 07, 2014 5:07 am

    hye.. saya ahli baru kat sini .. kuda n16 QG18DE
    avatar
    kose

    Posts : 3
    Join date : 05/03/2015

    Re: AHLI LAMA TAPI BARU...

    Post  kose on Thu Mar 05, 2015 7:35 am

    testing2

    Sponsored content

    Re: AHLI LAMA TAPI BARU...

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Thu Sep 21, 2017 12:47 am